Welkom bij zeevisgroothandel Quality Seafood

Kwaliteit

Met een versproduct als vis staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Bij Quality Seafood beschikken wij dan ook over een modern bedrijfspand en zijn wij gecertificeerd volgens het HACCP plan.

Het grootste gedeelte van onze vis wordt ingekocht op de Visafslag Urk. Met een doordacht logistiek systeem en een volledig geklimatiseerde omgeving mag de Visafslag Urk de modernste visafslag van Europa genoemd worden. Dankzij een continue communicatie met de vissers op zee weet de visafslag een constante aanvoer van vis in vele variëten te garanderen. De zorgvuldige manier waarop Visafslag Urk met de aangevoerde vis omgaat stelt ons als Quality Seafood bovendien in staat om vis van een zeer hoge kwaliteit in te kopen.

Verwerking

Na het inkopen van de vis wordt deze dezelfde dag nog verwerkt in onze bedrijfshal. Wij leveren de vis zowel als hele vis, maar ook als file. Bovendien kunnen wij de vis vacuüm verpakken of in ijs, zowel vers als diepgevroren. Diezelfde dag nog leveren wij de vis met onze koelwagen aan u. Verse vis, van hoge kwaliteit!